מרכיבים:
4-5 אבוקדו חתוך לקוביות
חצי קילו עגבניות שרי
בצל סגול בינוני חתוך לרצועות דקות
מיץ מחצי לימון
3 כפות שמן זית
חצי כפית שום כתוש
חצי כפית אורגנו מיובש/בזיליקום מיובש
מלח ופלפל לפי הטעם
לחם קלוי/ נאצ'וס / קרקרים
אופן ההכנה:
את קוביות האבוקדו לערבב עם מיץ לימון, מלח, פלפל, רצועות הבצל ו-2 כפות שמן זית (את שמן הזית יש להוסיף ממש לפני ההגשה)
להקפיץ עגבניות שרי שלמות במחבת עם כף שמן זית , שום, אורגנו/בזיליקום ומעט מלח עד שהן מתרככות מבפנים אך לא מתפרקות
להעביר את סלט האבוקדו לצלחת גדולה ושטוחה ולסדר סביבו את העגבניות החמות
להגיש עם קרקרים, נאצ'וס או טוסטים ליד בירה קרה או יין טוב