אבוקדו ועגבניות שרי מוקפצות

מרכיבים: 

מתאבן אבוקדו ועגבניות שרי מוקפצות

מתאבן אבוקדו ועגבניות שרי מוקפצות

4-5 אבוקדו חתוך לקוביות
חצי קילו עגבניות שרי
בצל סגול בינוני חתוך לרצועות דקות
מיץ מחצי לימון
3 כפות שמן זית
חצי כפית שום כתוש
חצי כפית אורגנו מיובש/בזיליקום מיובש

מלח ופלפל לפי הטעם
לחם קלוי/ נאצ'וס / קרקרים

אופן ההכנה:
את קוביות האבוקדו לערבב עם מיץ לימון, מלח, פלפל, רצועות הבצל ו-2 כפות שמן זית (את שמן הזית יש להוסיף ממש לפני ההגשה)
להקפיץ עגבניות שרי שלמות במחבת עם כף שמן זית , שום, אורגנו/בזיליקום ומעט מלח עד שהן מתרככות מבפנים אך לא מתפרקות
להעביר את סלט האבוקדו לצלחת גדולה ושטוחה ולסדר סביבו את העגבניות החמות 
להגיש עם קרקרים, נאצ'וס או טוסטים ליד בירה קרה או יין טוב

 

מודעות פרסומת
השארת תגובה

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

בלוג בוורדפרס.קום. ערכת עיצוב: Adventure Journal של Contexture International

%d בלוגרים אהבו את זה: