300 גרם קוביות טופו טרי (שלא עבר הקפאה והפשרה)
שליש כוס שמן זית (כ-6 כפות)
מעט פחות מ-1 כוס מים (כוס מידה)
1.5 כפות מיץ לימון
2 כפיות זעתר טחון/כף בזיליקום טרי קצוץ/כפית בזיליקום מיובש/שום קצוץ/שמיר/בצל ירוק/פפריקה/זיתים/גמבה קצוצה/בצל סגול קצוץ וכו'
מעט מלח
אופן ההכנה:
לטחון בבלנדר את הטופו, שמן זית, מים, מיץ לימון עד לקבלת מרקם של משחה
להעביר לקערית ולתבל במלח
להוסיף אחד או יותר מהתבלינים/עשבי תיבול/ירקות
לחמם במחבת כף שמן זית על אש נמוכה
לצקת את בלילת הטופו למחבת, להמתין כדקה ולקשקש את הבלילה עד להשחמה קלה
טעימה וכיפית! אפשר בהחלט לעשות עם קצת פחות שמן