חביתה מקושקשת מטופו וירקות

חביתת טופו וירקות

מקושקשת מטופו עם בצל סגול וגמבה

300 גרם קוביות טופו טרי (שלא עבר הקפאה והפשרה)
שליש כוס שמן זית (כ-6 כפות)
מעט פחות מ-1 כוס מים (כוס מידה)
1.5 כפות מיץ לימון
2 כפיות זעתר טחון/כף בזיליקום טרי קצוץ/כפית בזיליקום מיובש/שום קצוץ/שמיר/בצל ירוק/פפריקה/זיתים/גמבה קצוצה/בצל סגול קצוץ וכו'
מעט מלח

אופן ההכנה:
לטחון בבלנדר את הטופו, שמן זית, מים, מיץ לימון עד לקבלת מרקם של משחה
להעביר לקערית ולתבל במלח
להוסיף אחד או יותר מהתבלינים/עשבי תיבול/ירקות
לחמם במחבת כף שמן זית על אש נמוכה
לצקת את בלילת הטופו למחבת, להמתין כדקה ולקשקש את הבלילה עד להשחמה קלה

תגובה אחת

מחשבה אחת על “חביתה מקושקשת מטופו וירקות

  1. ליאת

    טעימה וכיפית! אפשר בהחלט לעשות עם קצת פחות שמן

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

יצירה של אתר חינמי או בלוג ב־WordPress.com. ערכת עיצוב: Adventure Journal של Contexture International

%d בלוגרים אהבו את זה: