טיפים לבישול טבעוני

קסם הקשיו: שמנת טבעית מאגוזי קשיו

אחד הגילויים המרעישים שהיו לי בתור טבעונית היה אגוז הקשיו. כמובן שהכרתי אותו קודם, בעיקר כנשנוש טעים ויקר, כזה שהמגוון שהוא יכול להציע מסתכם בטווח הלא-מאוד-מרגש של קלוי או טבעי. יום אחד, בזכות חברנו הטוב יובל רמני, גיליתי פן נוסף של האגוז הטעים הזה. אגוז הקשיו הוא האגוז האידיאלי להכנת שמנת טבעונית טעימה ובריאה: הוא לבן כמו שמנת (זה יתרון כי תמיד גם אוכלים עם העיניים), לא צריך לקלף אותו (בניגוד לשקדים, דבר שדורש זמן ועבודה), הוא זול משמעותית ביחס לאגוזי מקדמיה קלופים והמתקתקות העדינה שלו היא בסיס טוב לטעם השמנת….להמשך קריאה

 

תחליפים טבעוניים לביצים:

איך להדביק קציצות, לביבות ופשטידות ואיך לדאוג שהעוגה תתפח כמו שצריך


איך לשדרג אוכל הודי טבעוני?

 

השארת תגובה

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

יצירה של אתר חינמי או בלוג ב־WordPress.com. ערכת עיצוב: Adventure Journal של Contexture International

%d בלוגרים אהבו את זה: