מטבל שמן זית וזעתר

הולך מצוין בארוחת בוקר של טאפסים, לצד: טחינה, זיתים, לחם טרי/קלוי, סלט אבוקדו, ממרח פסטו בזיליקום, סלט ירקות וחביתה טבעונית:

מרכיבים:
2 כפות זעתר טחון

מטבל שמן זית וזעתר

מטבל שמן זית וזעתר

כף שומשום קלוי
5 כפות שמן זית
מלח על פי הטעם

אופן ההכנה:

לשים בקערית עמוקה את הזעתר הטחון
להוסיף שומשום קלוי, שמן זית ומלח
לערבב היטב
ולהגיש כמטבל עם לחם טרי או קלוי

השארת תגובה

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

בלוג בוורדפרס.קום. ערכת עיצוב: Adventure Journal של Contexture International

%d בלוגרים אהבו את זה: