2 בצלים גדולים חתוכים לרצועות די דקות
1 דלורית גדולה קלופה וחתוכה לקוביות קטנות
7 כוסות מים רותחים
3 כפות רוטב סויה
2 כפות קמח
חצי כוס יין אדום
חצי כפית אגוז מוסקט טרי מגורר
מלח ופלפל לפי הטעם
1 כף אבקת מרק פרווה בטעם עוף (אופציונלי, לחיזוק הטעמים)
כ-6 כוסות גריסי פנינה מוכנים על פי ההוראות שעל האריזה
אופן ההכנה:
חממו מעט שמן במחבת וטגנו את הבצל עד לשקיפות
הוסיפו את היין וטגנו לא מכוסה כ2-3 דקות לאידוי האלכוהול
הוסיפו את הקמח והמשיכו לטגן עוד כ2 דקות
הוסיפו את המים הרותחים, רוטב סויה, אגוז מוסקט, אבקת מרק
ערבבו והוסיפו את קוביות הדלורית
הביאו לרתיחה, טעמו והוסיפו מלח ופלפל על פי הטעם
בשלו מכוסה על אש קטנה כ-20 דקות
לפני ההגשה הוסיפו גריסי פנינה מוכנים לכל קערית (אנחנו הוספנו חצי כוס בכל קערית)