מרק בצל, דלורית וגריסי פנינה

מרכיבים לסיר בינוני-גדול: מרק טבעוני בצל, דלורית, גריסי פנינה

2 בצלים גדולים חתוכים לרצועות די דקות
1 דלורית גדולה קלופה וחתוכה לקוביות קטנות
7 כוסות מים רותחים
3 כפות רוטב סויה
2 כפות קמח
חצי כוס יין אדום
חצי כפית אגוז מוסקט טרי מגורר
מלח ופלפל לפי הטעם
1 כף אבקת מרק פרווה בטעם עוף (אופציונלי, לחיזוק הטעמים)
כ-6 כוסות גריסי פנינה מוכנים על פי ההוראות שעל האריזה

אופן ההכנה:
חממו מעט שמן במחבת וטגנו את הבצל עד לשקיפות
הוסיפו את היין וטגנו לא מכוסה כ2-3 דקות לאידוי האלכוהול
הוסיפו את הקמח והמשיכו לטגן עוד כ2 דקות
הוסיפו את המים הרותחים, רוטב סויה, אגוז מוסקט, אבקת מרק
ערבבו והוסיפו את קוביות הדלורית
הביאו לרתיחה, טעמו והוסיפו מלח ופלפל על פי הטעם
בשלו מכוסה על אש קטנה כ-20 דקות

לפני ההגשה הוסיפו גריסי פנינה מוכנים לכל קערית (אנחנו הוספנו חצי כוס בכל קערית)

ובתיאבון!
מרק טבעוני בצל, דלורית, גריסי פנינה

השארת תגובה

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

בלוג בוורדפרס.קום. ערכת עיצוב: Adventure Journal של Contexture International

%d בלוגרים אהבו את זה: