איטלקי טבעוני

המטבח האיטלקי מבוסס על מוצרי חלב למיניהם, מגבינת הפרמז'ן המסורתית, דרך המוצרלה וכלה ברטבי פסטה מבוססי שמנת. אף על פי כן, אם חשבת שלהפוך לטבעוני/ת משמעו להיפרד לשלום מכל המטעמים העשירים הללו, בהחלט טעית!
ככל שמתפתח המטבח הטבעוני, נמצאות יותר דרכים ונפוצים יותר מוצרים מן הצומח, על מנת להנות ממנות עשירות וטעימות לא פחות, ובעלות ערך מוסף: נטולות כולסטרול ונטולות התעללות בבעלי חיים. אז למה לא, בעצם?

 

 

 

מודעות פרסומת
2 תגובות

2 מחשבות על “איטלקי טבעוני

  1. רחל

    היי מורן,
    הכנתי את רוטב הבולונז שלך. לא היו לי פתיתי סויה אז גירדתי טופו בפומפיה והוספתי תבלינים ושום כמה במתכון. טיגנתי והוספתי לרוטב יצא טעים . תודה. דרך אגב אפשר את הטופו המגורד בפומפיה לטגן באותו תיבול בלי הרוטב עגבניות ואז יש שווארמה טבעונית.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

בלוג בוורדפרס.קום. ערכת עיצוב: Adventure Journal של Contexture International

%d בלוגרים אהבו את זה: