מרכיבים:
לבשל 1 כוס קינואה רגילה עם מעט מלח
1 צרור בינוני/גדול של פטרוזיליה קצוצה דק
עלי נענע קצוצים דק מכ-3 גבעולים
עלי זעתר קצוצים דק מכ-5 גבעולים
3 כפות מיץ לימון טרי
3 כפות שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
חופן חמוציות מיובשות
אופציונאלי: ממש לפני ההגשה להוסיף לסלט 2 כפות של זרעי חמנייה קלויים/צנוברים קלויים
אופן ההכנה:
להמתין שהקינואה תתקרר
לערבב אותה בקערה עם עשבי התיבול והחמוציות
להוסיף שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל
לפני ההגשה להוסיף את זרעי החמנייה הקלויים/הצנוברים הקלויים