עוגת טחינה מלאה

מתכון לעוגת טחינה מלאה ומסיבית, טובה בבוקר ליד הקפה

מרכיבים לתבנית אינגליש קייק סטנדרטית עוגת טחינה מלאה טבעונית

1/2 1 כוסות קמח תופח
1 כוס טחינה גולמית מלאה
1 כף תמצית וניל
1 כוס חלב סויה (אני השתמשתי בחלב סויה ממותק)
1/2 כוס סוכר חום
1/2 כוס סילאן
תוספת אופציונלית: 1 כוס צימוקים (עדיף להשרות במים טרם האפייה)

אופן ההכנה:
חממו תנור ל150 מעלות
ערבבו את הקמח, הטחינה, חלב סויה, תמצית וניל, סוכר חום וסילאן בקערה עם מזלג עד למרקם חלק
הוסיפו את הצימוקים וערבבו היטב
צקו את התערובת לתבנית משומנת
אפו למשך כ-40 דקות או עד שדוקרים עם מזלג את מרכז העוגה עד לתחתית, והוא יוצא יבש

**לאחר האפייה הניחו בצד לקירור מלא של העוגה (כדי שהיא תתייצב ולא תתפרק בפריסה)

ובתיאבון!

  • עוגת טחינה מלאה טבעונית
השארת תגובה

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

יצירה של אתר חינמי או בלוג ב־WordPress.com. ערכת עיצוב: Adventure Journal של Contexture International

%d בלוגרים אהבו את זה: