צ'טני מכוסברה ונענע

מטבל פיקנטי וארומטי שמקפיץ כל ארוחה! צ'טני הודי ירוק כוסברה ונענע

מרכיבים:

צרור כוסברה

חצי צרור נענע

1 בצל סגול קטן (אם צרור הירק הוא גדול אז השתמשו בבצל בינוני) חתוך לקוביות גדולות

כ-3 אצבעות ג'ינג'ר טרי חתוכות

אופציונאלי: צ'ילי אדום/ירוק – תלוי ברמת החריפות הרצויה: חצי או 2 יחידות

מיץ מלימון אחד (שוב, תלוי בגודל הצרור: לימון קטן לצרור קטן, לימון בינוני לצרור גדול)

כ- 1 כפית מלח

אופן ההכנה:

  1. טוחנים את בבלנדר את הבצל, ג'ינג'ר וצ'ילי עד למשחה לא נוזלית ומשאירים את התערובת בבלנדר
  2. קוצצים דק דק את הכוסברה והנענע (אל תשימו בבלנדר כדי שלא ישחיר)
  3. בשלב זה מוסיפים את הירק הקצוץ לבלנדר (עם התערובת בצל-צ'ילי-ג'ינג'ר), וטוחנים מעט זמן כדי שהירק לא ישחיר (אם צריך אז מוסיפים מעט מים כדי שיתערבב למשחה נוזלית)
  4. מעבירים מהבלנדר לקערה, מוסיפים לימון ומלח ומערבבים

4 תגובות

4 מחשבות על “צ'טני מכוסברה ונענע

  1. אודליה גלילי

    כמה זמן ניתן לשמור במקרר האם אפשרי להקפיא ?

  2. דולה יבנה

    אהלן!
    יש אפשרות להשיג תוצאה דומה/זהה כם עם בלנדר ידני, לדעתך?

    • מורן קושניר

      היי, אינני יודעת כיוון שלא ניסיתי. מניחה שאם הוא חזק, אז זה עשוי להצליח

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

בלוג בוורדפרס.קום. ערכת עיצוב: Adventure Journal של Contexture International

%d בלוגרים אהבו את זה: