מרכיבים:
4 כפות שמן זית
שליש כוס קמח לבן
1.5 כוס חלב סויה לא ממותק / חלב קוקוס או חלב טבעוני אחר
1 כוס מים רותחים
1 כפית אבקת מרק
1 כפית אורגנו
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל
אופן ההכנה:
- לחמם את השמן במחבת
- להוסיף בהדרגה את הקמח תוך כדי ערבוב, כך שהשמן ייספג בו ללא גושים
3. להוסיף בהדרגה תוך כדי ערבוב את החלב סויה/קוקוס/אחר
4. להוסיף בהדרגה תוך כדי ערבוב את המים הרותחים
5. כשמתקבל נוזל חלק להוסיף את התבלינים, לערבב ולהוריד מהאש
שוב, לגבי אבקת המרק. אפשר פשוט לגרוע אותו אך כנראה עדיף להוסיף משהו במקומו. מה היית מוסיפה?
היי, את יכולה פשוט לוותר על האבקת מרק, זה לא מרכיב הכרחי כאן. תטעמי ואם יהיה צורך תוסיפי עוד מלח או אולי קצת רוטב סויה