רוטב בשאמל טבעוני

מרכיבים:
4 כפות שמן זית
שליש כוס קמח לבן
1.5 כוס חלב סויה לא ממותק / חלב קוקוס או חלב טבעוני אחר
1 כוס מים רותחים
1 כפית אבקת מרק
1 כפית אורגנו
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל

אופן ההכנה:

  1. לחמם את השמן במחבת
  2. להוסיף בהדרגה את הקמח תוך כדי ערבוב, כך שהשמן ייספג בו ללא גושים

3. להוסיף בהדרגה תוך כדי ערבוב את החלב סויה/קוקוס/אחר

רוטב באשאמל טבעוני

4. להוסיף בהדרגה תוך כדי ערבוב את המים הרותחים

5. כשמתקבל נוזל חלק להוסיף את התבלינים, לערבב ולהוריד מהאש

2 תגובות

2 מחשבות על “רוטב בשאמל טבעוני

  1. גלית וילקין

    שוב, לגבי אבקת המרק. אפשר פשוט לגרוע אותו אך כנראה עדיף להוסיף משהו במקומו. מה היית מוסיפה?

    • היי, את יכולה פשוט לוותר על האבקת מרק, זה לא מרכיב הכרחי כאן. תטעמי ואם יהיה צורך תוסיפי עוד מלח או אולי קצת רוטב סויה

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

בלוג בוורדפרס.קום. ערכת עיצוב: Adventure Journal של Contexture International

%d בלוגרים אהבו את זה: