שטרודל תפוחים

מתכון פשוט וטעים להכנת 7 מנות אישיות כקינוח לארוחה או כמשהו מתוק ליד הקפה

מרכיבים:
7 דפים של בצק פילו

שטרודל תפוחים טבעוני

מעדן פריך ומתוק

6-5 תפוחים בינוניים ירוקים מסוג סמית
רבע כוס סוכר חום
3 כפות גדושות סירופ מייפל
1 כפית שטוחה אבקת קינמון
4 כפות שמן

אופן ההכנה:
1. לקלף את התפוחים, להוציא את הליבה ולחתוך לפרוסות דקיקות

2. לחמם מעט שמן קנולה או קוקוס במחבת, להוסיף את התפוחים, הסוכר, המייפל והקינמון
ולבשל על אש קטנה כ-15 דקות ולערבב מידי פעם, עד שהתפוחים מתרככים והנוזלים מתאדים

לחמם תנור ל-180 מעלות

3. לפרוש על משטח העבודה נייר אפייה ועליו להניח דף אחד של בצק פילו
באמצעות סכין חדה לחתוך את הדף ל-4 ריבועים שווים
4. באמצעות מברשת סיליקון לפזר מעט שמן בנגיעות באזורים שונים של כל ריבוע
5. להניח את הריבועים המשומנים קלות אחד על השני בשכבות
6. כשני סנטימטר מהחלק התחתון להניח ממלית התפוחים
7. לגלגל את עלי הפילו ובסיום הגלגול ללחוץ קלות על מנת לחלק את המלית בצורה שווה בתוך הגליל

8. לשמן את החלק העליון של הגליל ולהניח בתבנית משומנת

לחזור על פעולה זו 7 פעמים ו על פי מספר המנות הרצויות

9. להכניס לתנור ולאפות כ-10 דקות או עד שדפי הפילו משחימים

שטרודל תפוחים טבעוני

מודעות פרסומת
תגובה אחת

מחשבה אחת על “שטרודל תפוחים

  1. Ravit

    Yami

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

בלוג בוורדפרס.קום. ערכת עיצוב: Adventure Journal של Contexture International

%d בלוגרים אהבו את זה: