300 גרם סייטן פרוס לגודל השניצלונים הרצוי
למרינדה:
חצי כוס רוטב סויה
חצי כוס מים
כף חרדל
כף אורגנו
לציפוי:
3 כפות טמפורה
רבע כוס מים קרים
פירורי לחם
אופן ההכנה:
- ערבבו את כל מרכיבי המרינדה, הוסיפו את הסייטן והניחו במקרר (למשך: בין שעתיים ללילה שלם)
- ערבבו היטב 3 כפות טמפורה עם רבע כוס מים קרים עד לתערובת חלקה
- טבלו את הסייטן בתערובת הטמפורה
- ואז צפו בפרורי לחם באופן הבא:
א. הניחו על מצע של פרורי לחם והדקו עם היד
ב. כסו את חתיכת הסייטן בשכבה של פירורי לחם ושוב הדקו היטב עם היד
- ואם יש צורך טבלו את צדדי הסייטן בפירורי הלחם
- חממו שכבת שמן במחבת וטגנו עד להשחמה
ממליצה להגיש עם מטבל המיונז הטבעוני המדהים של סיו-פוד
הי, המתכון נראה מדהים! רציתי לשאול, לדעתך בסיום הטיגון אפשר להקפיא חלק מהכמות?
היי, לא ניסיתי, אבל נראה לי שאפשר