פסטה ברוטב רוזה טבעוני עשיר

רוטב רוזה טבעוני טעים ועשיר על בסיס עגבניות ושמנת קשיו של הדר דותן

ממליצה להגיש עם זעתר טרי, עושה את המנה טעימה אפילו יותר

ממליצה להגיש עם זעתר טרי, עושה את המנה טעימה אפילו יותר

מרכיבים:

2 בצלים קצוצים

3 כפות שמן זית

1 כפית שום כתוש

1 קופסת שימורים עגבניות מרוסקות 800 גרם / או 800 גרם עגבניות טריות קצוצות

1 מיכל קטן של רסק עגבניות

2 כוסות מים רותחים

1 כפית סוכר

שמנת קשיו: 1 כוס קשיו טבעי+1.5 כוסות מים = לטחון היטב בבלנדר לקבלת מרקם חלק

1 כפית פלפל שחור טרי גרוס

1 כף שטוחה בזיליקום יבש

1 כף שטוחה אורגנו יבש

1 כפית גדושה מלח

חופן טימין טרי

זעתר טרי לקישוט

אופן ההכנה:

  1. לטגן את הבצל עד להזהבה
  2. להוסיף את השום ולהמשיך לטגן עוד כדקה
  3. להוסיף את העגבניות המרוסקות/קצוצות ואת רסק העגבניות ולערבב
  4. להוסיף מים רותחים, סוכר, תבלינים
    פסטה ברוטב רוזה טבעוני מקשיו ועגבניות
  5. להביא לרתיחה, לכסות את הסיר ולבשל לפחות חצי שעה, אך עדיף יותר (ככל שמתבשל יותר זמן, התוצר הסופי טעים יותר)
  6. להוסיף את שמנת הקשיו ולערבב היטב
    פסטה ברוטב רוזה טבעוני מקשיו ועגבניות
  7. להביא לרתיחה נוספת ולכבות את האש
מודעות פרסומת
קטגוריות: אוכל איטלקי טבעוני, מתכונים "חלביים" טבעוניים, מתכונים טבעוניים לשבועות | תגים: , , , , , | השארת תגובה

ניווט ברשומות

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

יצירה של אתר חינמי או בלוג ב־WordPress.com. ערכת עיצוב: Adventure Journal של Contexture International

%d בלוגרים אהבו את זה: