מוס שוקולד טבעוני עשיר וכשר לפסח

מתכון מדהים של חמותי ניני דותן להכנת 4 מנות של מוס שוקולד טבעוני עשיר

מרכיבים:

200 גרם שוקולד 60%-70% מוצקי קקאו (אפשר גם עם שוקולד 50% אבל יוצא פחות טעים)
1/4 כוס מים
1 חבילה שמנת צמחית (ממליצה על שמנת צמחית של ריץ', טעימה יותר משל תנובה)
1 כפית נס קפה מגורען
חצי כוס סוכר
ו- 2 כפיות סוכר
2 כפות ליקר תפוזים (אופציונאלי אך מומלץ מאוד)

אופן ההכנה:
1. להמיס על הגז באמצעות סיר כפול (מה שנקרא "באן מארי") 150 גרם שוקולד עם 1/4 כוס מים וחצי כוס סוכר- לא להגיע לרתיחה, אלא רק לחמם לכדי המסה. כשהשוקולד נמס להוריד מהאש ולהניח בצד לקירור
2. להקציף את השמנת הצמחית, להוסיף 2 כפיות סוכר (הסוכר מסייע למיצוק התערובת),  ולאחר מכן להוסיף את הנס קפה

3. לגרר בפומפייה 50 גרם שוקולד לשבבים דקים

4. לאחר שתערובת השוקולד הצטננה מעט לערבב אותה עם תערובת השמנת המוקצפת, להוסיף את שבבי השוקולד המגוררים ואת ליקר התפוזים ולערבב היטב

5. להניח במקפיא למשך כמה שעות כדי לייצב את המוס

מודעות פרסומת
קטגוריות: מתוקים וקינוחים טבעוניים | השארת תגובה

ניווט ברשומות

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

בלוג בוורדפרס.קום. ערכת עיצוב: Adventure Journal של Contexture International

%d בלוגרים אהבו את זה: