שניצלוני סייטן עסיסיים ופריכים

מתכון להכנת שניצולני סייטן עסיסיים ופריכים

מרכיבים: שניצל סייטן טבעוני עסיסי

300 גרם סייטן פרוס לגודל השניצלונים הרצוי
למרינדה: 
חצי כוס רוטב סויה
חצי כוס מים
כף חרדל
כף אורגנו
לציפוי:
3 כפות של תערובת קמחים לטמפורה (לחצו על הקישור לראות איך נראה מוצר זה)
רבע כוס מים קרים
פירורי לחם

אופן ההכנה:

1. ערבבו את כל מרכיבי המרינדה, הוסיפו את הסייטן והניחו במקרר (למשך: בין שעתיים ללילה שלם)
שניצל סייטן טבעוני עסיסי

2. ערבבו היטב 3 כפות טמפורה עם רבע כוס מים קרים עד לתערובת חלקה
3. 
טבלו את הסייטן בתערובת הטמפורה
4. 
ואז צפו בפרורי לחם באופן הבא:

א. הניחו על מצע של פרורי לחם והדקו עם היד:
שניצל סייטן טבעוני עסיסיב. כסו את חתיכת הסייטן בשכבה של פירורי לחם ושוב הדקו היטב עם היד

5. חממו שכבת שמן במחבת וטגנו עד להשחמה

ממליצה להגיש עם מטבל המיונז הטבעוני המדהים של סיו-פוד 

קטגוריות: מתכונים עם סייטן, תחליפי בשר טבעוניים | תגים: , , , , | 4 תגובות

ניווט ברשומות

4 מחשבות על “שניצלוני סייטן עסיסיים ופריכים

  1. Ronen Levy

    תודה רבה על המתכון !!!
    האם יש רעיון איך אפשר להחליף את הטמפורה ופירורי הלחם במשהו אחר שלא יהיה בו
    חיטה?

    • היי רוני,
      בכיף 🙂
      אם את מתכוונת לגלוטן, הסייטן עצמו זה חלבון חיטה ולכן יש בו הרבה גלוטן, כך שהחלפת הטמפורה/פירורי הלחם לא יעזרו כאן…

  2. הדס

    אפשר לפרט בבקשה את תערובת הקמחים לטמפורה, זה לא נכנס לי ללינק.

    • מורן קושניר

      היי הדס, מדובר בשם של מוצר מהסופר, זו אינה תערובת שמכינה לבד. זה פשוט נקרא "תערובת קמחים לטמפורה" 🙂

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

יצירה של אתר חינמי או בלוג ב־WordPress.com. ערכת עיצוב: Adventure Journal של Contexture International

%d בלוגרים אהבו את זה: