מלפפון שנפרס לרצועות דקיקות באמצעות קולפן
קופסת שימורים של לבבות דקל חתוכים
עגבנייה קשה חתוכה לפרוסות
חופן בוטנים קלויים
מעט צ'ילי גרוס
מרכיבים לרוטב: 1 כף חומץ בלסמי, נגיעה של סילאן, 1.5 כף שמן שומשום (אפשר להחליף את השמן בכף או שתיים של שומשום קלוי מלא/לבן), מלח, פלפל
אופן ההכנה:
הניחו בתחתית הקערב/צלחת את המלפפות הפרוס דק (שיספוג היטב את הרוטב) ומעליו את יתר הירקות והבוטנים
ערבבו בנפרד את הרוטב ומזגו מעל לסלט, קשטו במעט צ'ילי אדום גרוס
ממליצה להגיש עם צ'ופ סטיקס כנשנוש ליד בירה קרה או כמנת צד בארוחה