סלט טבעוני בסגנון אסיאתי

מרכיבים: סלט טבעוני בסגנון אסיאתי

מלפפון שנפרס לרצועות דקיקות באמצעות קולפן

קופסת שימורים של לבבות דקל חתוכים

עגבנייה קשה חתוכה לפרוסות

חופן בוטנים קלויים

מעט צ'ילי גרוס

מרכיבים לרוטב: 1 כף חומץ בלסמי, נגיעה של סילאן, 1.5 כף שמן שומשום (אפשר להחליף את השמן בכף או שתיים של שומשום קלוי מלא/לבן), מלח, פלפל

אופן ההכנה:

הניחו בתחתית הקערב/צלחת את המלפפות הפרוס דק (שיספוג היטב את הרוטב) ומעליו את יתר הירקות והבוטנים

ערבבו בנפרד את הרוטב ומזגו מעל לסלט, קשטו במעט צ'ילי אדום גרוס

ממליצה להגיש עם צ'ופ סטיקס כנשנוש ליד בירה קרה או כמנת צד בארוחה

קטגוריות: מתכונים טבעוניים אסיאתיים, סלטים טבעוניים מעניינים | תגים: , , | השארת תגובה

ניווט ברשומות

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

בלוג בוורדפרס.קום. ערכת עיצוב: Adventure Journal של Contexture International

%d בלוגרים אהבו את זה: