תאילנדי טבעוני: ירקות בקארי, קוקוס וקראנץ' בוטנים

מנה תאילנדית קרמית עם ירקות פריכים ונגיעות קראנץ' בוטנים. להגשה עם נודלס או אורז

תאילנדי טבעוני: ירקות בקארי, קוקוס וקראנץ' בוטנים: מתכונים טבעוניים מגוונים

מרכיבים:

2 גמבה/פלפל חתוך לרצועות (לא דקות מידי כדי שישאר פריך)

2 בצלים חתוכים לרצועות

2 גזר חתוך לרצועות

1 גבעול סלרי חתוך (אופציונלי)

2 תפוחי אדמה גדולים אפויים/מבושלים ומוכנים למאכל (אך לא במצב רך מידי ומתפרק)

חופן או שניים בוטנים קלויים

1 פחית קרם קוקוס

1.5 כף תבלין קארי איכותי

300 גרם נודלס אורז יחסית רחבות (כמו בתמונה)/ נודלס חיטה (ללא ביצים)

2-3 כפות רוטב סויה

קורט אבקת צ'ילי

מעט שמן שומשום (אופציונלי)

אופן ההכנה:

1. חממו מעט שמן במחבת והקפיצו את הירקות (מלבד תפו"א) – המטרה היא לרכך אותם מעט אך להשאיר אותם פריכים. הוסיפו לירקות את התפו"א והניחו בצד

2. במחבת/סיר נפרד חממו את הקרם קוקוס, הוסיפו לו אבקת קארי, רוטב סויה, כ-2 כפיות שמן שומשום, הביאו לרתיחה וכבו את האש

אוכל תאילנדי טבעוני

3. בשלו את הנודלס על פי ההוראות שעל גבי השקית

4. ערבבו את הירקות והנודלס ברוטב, הביאו לרתיחה. אם יש צורך הוסיפו מלח על פי הטעם
אוכל תאילנדי טבעוני

5. לפני ההגשה הוסיפו את הבוטנים הקלויים

*עם המנה הנפלאה שמתקבלת אפשר למלא רולים ויאטנמים:

 

מודעות פרסומת
קטגוריות: מתכונים טבעוניים אסיאתיים | תגים: , , , , , , , | השארת תגובה

ניווט ברשומות

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

בלוג בוורדפרס.קום. ערכת עיצוב: Adventure Journal של Contexture International

%d בלוגרים אהבו את זה: