נתחי סייטן וירקות בשומשום מלא וסילאן


מנה "בשרית" מתקתקה עשירה ברוטב, שהולכת מצוין עם נודלז, אורז או קינואה

נתחי סייטן וירקות בשומשום וסילאן: תחליפי בשר טבעוניים

מרכיבים:

כ-350 גרם גוש סייטן גולמי
ירקות קשים על פי העדפותיכן/ם. אני השתמשתי ב:

2 קישואים בינוניים חתוכים לרצועות
3 גזרים בינוניים חתוכים לרצועות
1 תפוח אדמה: מקולף ואז מבושל (במיקרו או במים) וחתוך לקוביות
1 בצל בנוני חתוך לרצועות

1/3 כוס מים
1/3 כוס רוטב סויה (אני השתמשתי ברוטב סויה תמרי)
4 כפות סילאן
6 כפות שומשום מלא קלוי במחבת חמה (ללא שמן)
2 כפיות שום כתוש
1.5 כפיות תבלין קציצות

אופן ההכנה:
1. חתכו את גוש הסייטן לנתחים באמצעות החלק הגס של הפומפייה
נתחי סייטן וירקות בשומשום וסילאן טבעוני פרווה
2. טגנו את הבצל במחבת/סיר, הוסיפו את השום ונתחי הסייטן
3. טגנו כ-2 דקות, הוסיפו את יתר הירקות וערבבו
4. הוסיפו מים, תבלין קציצות, רוטב סויה וסילאן, ערבבו וכסו
5. בשלו מכוסה למשך כ 15-20 דקות, עד שהירקות מתרככים והרוטב מכסה את מרבית התבשיל
נתחי סייטן וירקות בשומשום וסילאן טבעוני פרווה 6. כבו את האש, הוסיפו את קוביות תפוח האדמה וערבבו אותן היטב ברוטב. את השומשום הוסיפו מעל בכמות נדיבה לפני ההגשה

נתחי סייטן וירקות בשומשום וסילאן: תחליפי בשר טבעוניים

בתיאבון!!

מודעות פרסומת
קטגוריות: מתכונים עם סייטן, תחליפי בשר טבעוניים | תגים: , , , , , , | 3 תגובות

ניווט ברשומות

3 מחשבות על “נתחי סייטן וירקות בשומשום מלא וסילאן

  1. shiran

    יצא טעים מאד! תודה

  2. עודד

    מה זה אומר "תבלין קציצות"?

    • מורן קושניר

      זהו תבלין טבעוני
      שאפשר לקנות בסופר או בחנויות תבלינים

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

בלוג בוורדפרס.קום. ערכת עיצוב: Adventure Journal של Contexture International

%d בלוגרים אהבו את זה: