רוטב רוזה טבעוני על בסיס קשיו

מתכון פשוט וטעים של בן זוגי הדר להכנת רוטב רוזה לפסטה על בסיס שמנת קשיו ביתית ועגבניות

ממליצה להגיש עם זעתר טרי, עושה את המנה טעימה אפילו יותר

ממליצה להגיש עם זעתר טרי, עושה את המנה טעימה אפילו יותר

מרכיבים:

2 בצלים בינוניים

1 כפית שום כתוש

1כפית שטוחה סוכן לבן

1.5 כפיות גדושות בזיליקום מיובש

1 כפית אורגנו מיובש

שמנת קשיו= 1 כוס קשיו+1.5 כוסות מים ולטחון הכל בבלנדר עד למרקם חלק

800 גרם עגבניות מרוסקות (טריות או משומרות)

100 גרם רסק עגבניות

כ- 10 עלי מרווה טריים קצוצים (אופציונלי אך מומלץ!)

אופן ההכנה:

1. חממו מעט שמן במחבת וטגנו את עלי המרווה הקצוצים עד לפריכות (אופציונלי)
רוטב פסטה טבעוני

2. הוסיפו את הבצל וטגנו עד לשקיפות
רוטב פסטה טבעוני פרווה

3. הוסיפו את השום וטגנו כדקה

4. הוסיפו את העגבניות המרוסקות, רסק עגבניות, סוכר, בזיליקום ואורגנו מיובשים, ומלח-פלפל על פי הטעם
רוטב פסטה טבעוני פרווה

5. הביאו לרתיחה, הנמיכו את האש, הוסיפו את שמנת הקשיו, ערבבו היטב כסו ובשלו כ-5 דקות.
רוטב פסטה טבעוני פרווה

ובתיאבון!

רוטב רוזה איטלקי משמנת קשיו ועגבניות: אוכל איטלקי טבעוני

מודעות פרסומת
קטגוריות: אוכל איטלקי טבעוני, מתכונים "חלביים" טבעוניים | תגים: , , , | 4 תגובות

ניווט ברשומות

4 מחשבות על “רוטב רוזה טבעוני על בסיס קשיו

  1. יואב כץ

    חזק מאוד וטעים רצח, השמנת קשיו זה פשוט מדהים,כל הכבוד .

  2. חן

    יצא מדהייייים ! הקטנטן בן השנתיים ואני התמוגגנו [: תודה!

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

יצירה של אתר חינמי או בלוג ב־WordPress.com. ערכת עיצוב: Adventure Journal של Contexture International

%d בלוגרים אהבו את זה: