גלילות חציל במילוי פסטו בזיליקום, אגוזי מלך ועגבניות מיובשות

מתכון של אמי היקרה להכנת גלילות חציל טעימות ומהירות  גלילות חציל במילוי פסטו ועגבניות מיובשות

מרכבים:

פרוסות חציל
ממרח פסטו בזיליקום. אפשר גם עם ממרח כוסברה. גם יוצא טעים מאוד.
אגוזי מלך טבעיים
עגבניות מיובשות
(מבחינת כמויות- על כל פרוסת חציל: כפית אחת של פסטו, 2 או 4 חצאי עגבניות מיובשות ו1 או 2 אגוז מלך)

אופן ההכנה:

להכנת החציל:
1. ממליצה להתחיל ב"גיהוץ" עם מערוך כל פרוסת חציל תוך הפעלת כוח (לשם הגמשת החציל טרם הגלגול)

2. הברישו את פרוסות החציל בשמן והכניסו לתנור שחומם מראש ל180 מעלות, אפו למשך כ-15 דקות או עד שהחציל התרכך אך לא נאפה לחלוטין

3. הוציאו מהתנור והניחו בצד לצינון קצר

להכנת גלילות החציל:

1. הניחו פרוסת חציל אפויה ומרחו עליה ממרח פסטו בזיליקום, הניחו מעל חצאי עגבניות מיובשות ופזרו שברי אגוזי מלך

2. גלגלו בצורה מהודקת את החציל

ובתאבון!

גלילות חציל במילוי פסטו ועגבניות מיובשות

מודעות פרסומת
קטגוריות: מנות ראשונות טבעוניות | תגים: , , , , | 6 תגובות

ניווט ברשומות

6 מחשבות על “גלילות חציל במילוי פסטו בזיליקום, אגוזי מלך ועגבניות מיובשות

  1. מירב

    נראה מצוין 🙂 איך את עושה את פרוסות החצילים, עם קולפן?

  2. Silvi

    מורן, אני מוצאת שממרח עגבניות מיובשות פחות דומיננטי מאשר חצאי עגבניות, אבל איך מכינים ממרח כל שהוא מעגבניות מיובשות ?

    • מורן קושניר

      אני מניחה שטוחנים עגבניות מיובשות עם שמן זית, אבל אף פעם לא עשיתי. בכל מקרה, בטוחה שתמצאי שלל מתכונים ברחבי הרשת

  3. לימור

    היי, כמה חצילים צריך למנה של 3 סועדים?

    • מורן קושניר

      היי
      כל חציל זה בערך 3 גלילות קטנות

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

בלוג בוורדפרס.קום. ערכת עיצוב: Adventure Journal של Contexture International

%d בלוגרים אהבו את זה: