טעים, בריא ופשוט: מעדן קרפצ'ו סלק במרינדה
*בהשראת המנה הטעימה של יניר יונקמן
מעולה בסלט, בסנדביץ' (משתלב נפלא עם טחינה). טעים גם על פרוסת תפוח עץ ירוק
מרכיבים:
2 יחידות סלק גדולות
1/2 כוס שמן זית
3 כפות מידה חומץ בלמי
3 כפות מידה מיץ לימון טרי
1.5 כפות מידה סילאן
כחצי כפית מלח
פלפל שחור גרוס טרי על פי הטעם
אופן ההכנה:
חתכו את הסלק באמצעות קולפן לפרוסות דקיקות וערבבו את כל מרכיבי המרינדה יחד
העבירו לקערה וצקו מעל את המרינדה
הניחו במקרר לכמה שעות לספיגת הטעמים, הגישו עם פלפל שחור גרוס טרי מעל ומלח גס, אם יש צורך