קרפצ'ו סלק

טעים, בריא ופשוט: מעדן קרפצ'ו סלק במרינדה
*בהשראת המנה הטעימה של יניר יונקמן
קרפצ'יו סלק

מעולה בסלט, בסנדביץ' (משתלב נפלא עם טחינה). טעים גם על פרוסת תפוח עץ ירוק

מרכיבים: 
2 יחידות סלק גדולות
1/2 כוס שמן זית
3 כפות מידה חומץ בלמי
3 כפות מידה מיץ לימון טרי
1.5 כפות מידה סילאן
כחצי כפית מלח
פלפל שחור גרוס טרי על פי הטעם

אופן ההכנה:
חתכו את הסלק באמצעות קולפן לפרוסות דקיקות וערבבו את כל מרכיבי המרינדה יחד
קרפצ'יו סלקהעבירו לקערה וצקו מעל את המרינדה
קרפצ'יו סלקהניחו במקרר לכמה שעות לספיגת הטעמים, הגישו עם פלפל שחור גרוס טרי מעל ומלח גס, אם יש צורך

קרפצ'יו סלק

מודעות פרסומת
קטגוריות: מילוי סנדביץ' טבעוני, מנות ראשונות טבעוניות | תגים: , , | השארת תגובה

ניווט ברשומות

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

בלוג בוורדפרס.קום. ערכת עיצוב: Adventure Journal של Contexture International

%d בלוגרים אהבו את זה: