מרק עדשים

מתכון למרק עדשים סמיך, טעים משביע ובריא מרק עדשים ירוקות

מרכיבים לסיר בינוני:

2 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות
2 כוסות עדשים ירוקות שטופות
2 כפות חווייג' למרק
4 שיני שום קצוצות
2 כפות שמן זית
1 כף אבקת מרק פרווה בטעם עוף
2 כפות רוטב סויה (אופציונלי)
8 כוסות מים רותחים
מלח ופלפל על פי הטעם
*הצעה לשדרוג: טגנו כמה עלי רוזמרין טריים לפני הוספת הבצל

אופן ההכנה:

1. טגנו את הבצל ב-2 כפות שמן זית עד לשקיפות. הוסיפו את השום והמשיכו בטיגון.

2. הוסיפו את העדשים, ערבבו והוסיפו את החווייג', אבקת המרק, רוטב הסויה והמים הרותחים

3. כסו, הביאו לרתיחה, הנמיכו את האש ובשלו על אש בינונית למשך כ-45 דקות, עד שהעדשים רכות לגמרי

בתיאבון! מרק עדשים ירוקות

מודעות פרסומת
קטגוריות: מרקים טבעוניים | תגים: , , , , | 2 תגובות

ניווט ברשומות

2 מחשבות על “מרק עדשים

  1. אורית

    תודה…הגיע ממש בזמן. יום חורפי שזקוק למרק חם…. מיד הולכת לנסות….

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

בלוג בוורדפרס.קום. ערכת עיצוב: Adventure Journal של Contexture International

%d בלוגרים אהבו את זה: