ספיישל שבועות טבעוני ומפנק – מתכונים למנות "חלביות" טבעוניות מופלאות
השנה החלטתי לחגוג את החג השבועות על פי מיטב המסורת החלבית, המפנקת והטעימה ולעשות זאת מבלי לקחת לאמא ממין אחר את החלב שלה ומבלי להכניס כל כך הרבה רעלים לגוף, כלומר באופן טבעוני טהור. לצורך המשימה התגייס ידידי הטוב והחשוב אגוז הקשיו, שמשפר בצורה מדהימה את חיי הטבעוניים, ויחד יצאנו לדרך "חלבית" חדשה.
מעוד חג בפנתיאון החגים הפך חג השבועות, שבמקור אמורים לחגוג בו את תבואת האדמה ולא את תנובת הפרה/חיה, למועד מכונן עבורי: כזה שהחיים הקולינאריים אחריו לא יראו אותו הדבר, כי מסתבר שאפשר להנות מאוכל "חלבי" טבעוני בעל טעם מדהים ולא מתפשר.
אני מזמינה אתכן/ם להצטרף לחגיגה ולהנות מחג קציר שמח וטהור, שבו נחגוג את תבואת האדמה ממקום של אהבת החופש והחיים מבלי לנצל את בעלי החיים.
חג שבועות שמח!!
הכל נראה מדהים!!!!!
נשלח מה-iPhone שלי