איטלקי טבעוני

המטבח האיטלקי מבוסס על מוצרי חלב למיניהם, מגבינת הפרמז'ן המסורתית, דרך המוצרלה וכלה ברטבי פסטה מבוססי שמנת. אף על פי כן, אם חשבת שלהפוך לטבעוני/ת משמעו להיפרד לשלום מכל המטעמים העשירים הללו, בהחלט טעית!
ככל שמתפתח המטבח הטבעוני, נמצאות יותר דרכים ונפוצים יותר מוצרים מן הצומח, על מנת להנות ממנות עשירות וטעימות לא פחות, ובעלות ערך מוסף: נטולות כולסטרול ונטולות התעללות בבעלי חיים. אז למה לא, בעצם?

 

 

 

2 תגובות

2 מחשבות על “איטלקי טבעוני

  1. רחל

    היי מורן,
    הכנתי את רוטב הבולונז שלך. לא היו לי פתיתי סויה אז גירדתי טופו בפומפיה והוספתי תבלינים ושום כמה במתכון. טיגנתי והוספתי לרוטב יצא טעים . תודה. דרך אגב אפשר את הטופו המגורד בפומפיה לטגן באותו תיבול בלי הרוטב עגבניות ואז יש שווארמה טבעונית.

כתיבת תגובה

בלוג בוורדפרס.קום. ערכת עיצוב: Adventure Journal של Contexture International