הבלוג שלי נותן מענה לארוחות כיפיות ומפנקות ולאירועים מיוחדים, ערבי חג וערבי שבת. הרעיון הוא להראות שאפשר ליהנות מאוכל טוב, מיוחד, עשיר ומגוון שהוא גם טבעוני. במילים אחרות, המוקד של הבלוג זה לא אוכל בריאות אלא אוכל חגיגי. אבל, מסורת הבישול ממנה אני מגיעה (אמי היקרה) היא מסורת שמקפידה על הימנעות מאוכל שמן מידי ומזיק כמו למשל מרגרינה או שימוש בהרבה שמן (כלומר: כן אשתמש באגוזי קשיו טבעיים שהם שמנים אבל גם בריאים אבל בדרך כלל לא אשתמש בסתם הרבה שמן או אפילו שמנת סויה).
לנוחיותכן/ם ריכזתי כאן את המתכונים עם המרכיבים הבריאים ביותר בבלוג*
(*אני לא מתיימרת להיות דיאטנית או בריאותנית, ומזמינה אתכן/ם לבחור מה טוב בשבילכן/ם)
קציצות ברוקולי טבעוניות, אפויות ועסיסיות
♦