ממרח שמנת טבעוני לסנדביץ

ממרח שמנת טבעוני לסנדביץ' טעים ועסיסי, כמילוי בפני עצמו, כבסיס לסנדביץ' עם גבינה צהובה מטופו או בכל קונסטלציה אחרת ממרח שמנת טבעוני סנדביץ

מרכיבים:
חצי בצל בינוני חתוך לקוביות
חצי כפית מידה אגוז מוסקט טחון
חצי כפית מידה אורגנו יבש
1/3 כוס קשיו טבעי
3/4 כוס מים
1 כפית ממרח פסטו או 2 כפות בזיליקום טרי
כפית שום כתוש
מעט שמן
מלח על פי הטעם

אופן ההכנה:

  1. לחמם מעט שמן במחבת, לטגן את הבצל, להוסיף אגוז מוסקט, אורגנו ומעט מלח ולהמשיך לטגן עד להזהבה
    ממרח שמנת טבעוני סנדביץ
  2. לטחון בבלנדר את הבצל המטוגן עם קשיו, מים, ממרח פסטו או בזיליקום טרי ומלח על פי הטעם
  3. לחמם מעט שמן במחבת ולטגן כפית שום כתוש
    ממרח שמנת טבעוני סנדביץ
  4. לצקת את התערובת מהבלנדר למחבת ולבשל על אש גבוהה תוך כדי ערבוב על מנת לאדות את הנוזלים
  5. לטעום ואם יש צורך להוסיף עוד מלח (שימו לב שהקשיו והבצל נותנים מעט מתיקות ולכן כדאי להוסיף יותר מלח כדי לאזן את הטעם)
  6. כאשר המרקם נהיה סמיך מאוד הורידו מהאש

 לצנן לפני השימוש, המרקם שיתקבל יהיה רך ומוצק
ממרח שמנת טבעוני סנדביץ

4 תגובות

4 מחשבות על “ממרח שמנת טבעוני לסנדביץ

  1. יסמין

    נראה מעולה!
    כמה זמן אפשר לשמור במקרר? (וכנ"ל לגבי שמנת הקשיו מהמתכונים האחרים (-: )

    • היי יסמין, עד כה תמיד עשיתי מנות קטנות שהסתיימו תוך יום-יומיים, אז אין לי תשובה סופית ומדויקת. אבל אני מניחה שהממרח הזה וגם שמנת הקשיו מהמתכונים האחרים יחזיקו בין 3 ל-5 או 6 ימים במקרר. אם יוצא לך לבדוק את העניין אשמח אם תעדכני 🙂

  2. נטע

    בלנדר רגיל? תודה

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

בלוג בוורדפרס.קום. ערכת עיצוב: Adventure Journal של Contexture International

%d בלוגרים אהבו את זה: