מתכון פשוט, מהיר ודל מצרכים, למאפינס תפוחים טבעוני טעים
מרכיבים ל-17 כוסות מאפינס אישיות בגודל בינוני:
720 גרם רסק תפוחים לא ממותק
כוס שמן קנולה/זרעי ענבים (לא שמן זית
2 כוסות סוכר חום דמררה
4.5 כוסות קמח תופח
1 כפית קינמון
12 עוגיות לוטוס קרמל בגודל סטנדרטי
אופן ההכנה:
חממו תנור ל160 מעלות
1. ערבבו היטב את כל המרכיבים פרט לעוגיות הלוטוס, עד למרקם חלק
2. מלאו באמצעות כף כל כוס מאפינס עד ל3/4 הכוס (באפייה המאפינס יתפחו)
3. הניחו את עוגיות הלוטוס בשקית ניילון ובאמצעות כוס רסקו את העוגיות לפירורים גסים
4. פזרו מעל כל כוס שכבת פירורים דקה ושקעו אותם בעדינות פנימה אל הבלילה עד שרק החלק העליון שלהם בולט החוצה (כדי שיוחזקו ע"י הבצק ולא יפלו מהמאפינס אחרי האפייה)
5. אפו בתנור שחומם מראש למשך כ35 דקות, עד שנועצים מזלג והוא יוצר "נקי"
הניחו בצד להצטנן
ובתיאבון!
שלום
האם אפשר להכין כעוגה?
אם כן-מה גודל התבנית ומה זמן האפייה?
תודה מראש
כאן המרתי את המאפינס לעוגה: https://hativonut.wordpress.com/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%AA-%D7%AA%D7%A4%D7%95%D7%97%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%AA%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%98%D7%91%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%91%D7%A6%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%99-%D7%A4%D7%99%D7%A8/